Jak nevyhořet a zvládat psychickou i fyzickou zátěž – akreditovaný kurz MPSV

Přestáváme si uvědomovat VLASTNÍ POTŘEBY a myslíme víc na druhé než NA SEBE? Chcete předejít pocitu vyhoření z práce nebo ze vztahu? Kurzu se může zúčastnit každý zájemce.

Převážně praktický seminář, který je zaměřen na syndrom únavy, vyhoření, osobní životní hodnoty, stanovování cílů a REGENERACI VLASTNÍCH SIL.

K tomu využijeme relaxační techniky, některé techniky neurolingvistického programování (NLP), techniky pro sebeuvědomění a sebereflexi, techniku ROZHODOVÁNÍ a další. Ukážeme si, JAK ŘÍKAT NE a zbavit se ZÁVISLOSTI NA TOUZE POMÁHAT ostatním lidem na svůj úkor. Čeká nás práce ve skupinkách, ve dvojicích, v bezpečném prostředí a klidu. Kurz zakončíme protistresovou relaxací.

Seminář je určen pro VŠECHNY. Jak pracovníkům sociálních služeb a dalších pomáhajících profesí, ale také široké veřejnosti a každému, kdo chce na sobě pracovat. Účastníci získají na závěr certifikát MPSV. Požádejte svého zaměstnavatele, pokud pracujete v sociálních službách, o PROPLACENÍ KURZU nebo si ho vyberte jako FIREMNÍ BONUS. Kurzy pro nás úspěšně vede Mgr. et Mgr. Lenka Klumpnerová http://www.lenkaklumpnerova.cz/

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2- lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdravé stravování, relaxace ve vířivce, sauně a menšího bazénu bez omezení. Výhodou je malá skupina, soukromí, nádherné prostředí a stejně naladěná skupina lidí.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 800 Kč. Upozorňujeme, že pro účast na kurzu je podstatné DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 252711, do zprávy své jméno

Termín: 25. – 27. 11. 2022

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

cena: 3 300 Kč (kurzy pořádáme pouze pro 12 účastníků)


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *