Síla kruhu – bubnování a muzikoterapie

Pojďme se zastavit, ztišit a uvolnit, nabrat síly – a vybubnovat ze sebe všechno, co nás tíží. Víkend je pro všechny, není potřeba žádná zkušenost s bubnováním.

Po úvodním kruhu se pustíme do společného bubnování a zkusíme ze sebe vybubnovat všechno co nás svazuje, omezuje, tíží a uvolníme v sobě radost a svobodu. Budeme bubnovat ve stoje, v sedě, se zavřenýma očima nebo v pohybu. V druhé části, vsedě nebo vleže, při světle svíček se ponoříme do magického světa zvuků, tónů a rytmů překvapivých nástrojů. Na této cestě do vlastního nitra nás povede Michal Štursa.

Nástroje, které použijeme: zvonkohry Koshi, tibetské mísy, zvonky a činelky, gongy, kalimba, dešťové hole, deštný sloup, hromový buben, brumle, hudební luk a ústní harfa, australský frčák, mořský buben, djembe a další.

Djembe (africké bubny), ruční rámové bubny (tzv. šamanské) a další jednoduché perkusní nástroje budou k zapůjčení. Pokud máte buben vlastní nebo nějaký další vhodný nástroj, vezměte ho s sebou. Žádná předchozí zkušenost není nutná, víkend je vhodný i pro úplné začátečníky.

V ceně víkendu je zajištěna práce lektora, zapůjčení nástrojů, ubytování ve 2 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdravá strava. Relaxovat můžeme ve vířivce, sauně a menším bazénu bez omezení a v ceně.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 800 Kč. Upozorňujeme, že pro účast na víkendu je podstatné DATUM UHRAZENÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 791022, do zprávy napište prosím své jméno, záloha je 800 Kč/ osobu

Termín: 07. – 09. 10. 2022

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

Cena: 2 900 Kč


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *