Psychohygiena a relaxační techniky – akreditovaný kurz

Jak odolávat tlakům dnešní doby? Jak unést vysoké nároky, které jsou na nás kladeny?  Pomůže nám psychohygiena a relaxační techniky. Stres, vyhoření, pracovní nebo psychická zátěž. Dnešní doba na nás klade velmi vysoké nároky. Málokdo si na sebe udělá pravidelný čas, kdy se zastaví a oddechne. Ale můžeme se tomu naučit. Účastníci našeho kurzu se seznámí s problematikou psychohygieny. Mimo teoretické průpravy bude převážná většina kurzu věnována praktickým nácvikům relaxačních technik, dechových technik a metod k uvolňování a eliminaci stresu (např. Autogenní trénink, 5T aj.). Absolventi kurzu pak budou schopni tyto techniky používat v běžném denním životě.

Kurz je určen široké laické veřejnosti, je vhodný pro sociální pracovníky, pedagogy a vychovatele, pro studenty psychologie a podobných oborů. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV ČR.

Zahájíme v pátek cca v 18 hodin, seznámíme se navzájem, s paní lektorkou a programem kurzu.  V sobotu začneme, odpoledne věnujeme nácviku a cvičení. V neděli dopoledne nás čeká shrnutí výuky, diskuze a předáme si certifikáty. V rámci kurzu si můžeme udělat krátkou vycházku přírodou. Ukončení kurzu a rozloučení cca ve 14 hodin.

V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování, stravování v objektu a relax. Ubytování ve 2lůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba.

Kurz je pozitivní a probíhá v příjemné atmosféře, k odpočinku je možno využít saunu nebo vířivku.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a do tří dnů uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100,

Termín:  11. – 13. 11. 2016

Termín:  17. – 19. 02. 2017

Cena:      3 200 Kč

218917-top_foto1-ub8m9 Woman playing with a butterfly on green grass

 


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *