Víkend s úspěšnou stylistkou – o módě, jak ji neznáte

Módní stylistka Dagmar nám poví, jak vytvořit svůj styl, jak kouzlit svým zjevem a jak podpořit svou jedinečnost.

Móda je o posilování ODVAHY a skvělého pocitu ze života. Móda je nástroj tiché KOMUNIKACE. KOUZLO má v sobě každý, ale jen málokdo ho umí využít. STYL nemá nic společného s penězi. KRÁSA nemá rozměr. NIKDO se vám nepodobá. CHARISMA – těžko definovatelné COSI. Bože, úplně jsem zapomněla na PODPATKY!

Tento víkend věnujeme nejen tomu, abychom se dozvěděly co se nosí a co právě nám sluší. Budeme si povídat o ženské kráse. Uděláme si malou módní přehlídku, samy se projdeme po červeném koberci a  vyzkoušíme chůzi na podpatcích. S nadhledem zvedneme své sebevědomí, „probereme“ módní ikony, extravagance i triky.

Víkend zahájíme v pátek v 17 hodin. K relaxaci můžete zdarma využít vířivku nebo saunu. Přivítáme všechny ženy, které si chtějí svůj čas užít. Odjíždět budete osvěžená a okouzlená.

V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování, stravování a relax. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba. Malá svačina v ceně.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a do tří dnů uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 161809

Termín: 16. – 18. 9. 2016

Cena:   2 900 Kč

   1080881 prehlidka-ekosaty-praha-4 5168051_orig

Dagmar Březinová je přední česká kostýmní a scénická návrhářka, pracovala na více než šesti stech televizních pořadech, divadelních představeních a velkých show (Sanitka, Příběhy pátera Knoxe, Až přiletí čáp královno, Anička s lískovými oříšky, Marie Růžička, Paví král, Hry bez hranic a mnoho dalších). Je úspěšná stylistka, píše knihy a její rady pomohly již mnoha ženám. V současnosti přednáší o odívání a stylu pro firmy, poskytuje poradenství týkající se image, pracuje pro MFF Karlovy Vary. „Žena může být přitažlivá v každém věku. Nejhorší je hodit flintu do žita“, říká s úsměvem tato krásná žena, která už šedesátku dávno oslavila! Představí se vám zde 🙂


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *