Síla kruhu – bubnování a terapie zvukem

Pojďme se zastavit, ztišit a uvolnit, nabrat síly – a vybubnovat ze sebe všechno, co nás tíží. Víkend je pro všechny, není potřeba žádná zkušenost s bubnováním. Termín: 1.-3.9.2023

V průběhu tohoto víkendu si v bezpečném prostoru společného kruhu užijeme radost, krásu a sílu skupinového bubnování. Bubny (ruční tzv. šamanské bubny, africké bubny djembe) i další jednoduché perkusní nástroje budou k zapůjčení. Pokud máte ale buben vlastní nebo nějaký další vhodný nástroj, vezměte ho s sebou, ať nezahálí.

Kromě bubnování si užijete také spontánní tanec a hudbu jinak. Pronikneme a ponoříme se do magického světa zvuků tónů a rytmů na Cestě do svého vnitřního Ticha. Používané hudební nástroje: zvonkohry Koishi, tibetské mísy, tibetské zvony a činelky, gongy, deštný sloup, hromový buben, kalimba, brumle, hudební luk a ústní harfa, australský frčák, mořský buben, indiánské flétny, kantela, ruční (šamanské) bubny, djembe (africké bubny), koncovky, pentatonická píšťala, salašnická fujara.
Tento čas se pro Vás může stát nejen příjemnou relaxací, ale vskutku i hluboce meditativním stavem, kde pro Vás přestane existovat čas a prostor Vašeho nitra se otevře v bezbřehé hloubce a celistvosti.

„Od prvopočátků lidských rituálů reprezentuje zvuk bubnu prvotní pulzaci stvoření. Zvuk bubnování je ozvěnou kosmického tepu a zároveň prvního zvuku, který slyšíme v děloze – pulzace matčiny krve/srdce. Proto je bubnování již od doby paleolitu součástí šamanských, náboženských a transformativních rituálů. Síla rytmického zvuku nás navrací do stavu vědomí, které jsme zažili v děloze.“ ~ Layne Redmond

Na této cestě do vlastního nitra nás povede Mgr. Michal Štursa (Cesta zvuku)

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdravé stravování, relaxace ve vířivce, sauně a menšího bazénu bez omezení.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 1000 Kč. Upozorňujeme, že pro účast na víkendu je podstatné DATUM UHRAZENÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 130923, do zprávy napište prosím své jméno.

Termín: 01. – 03. 09. 2023

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

Cena: 2 990 Kč


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *