Psychohygiena a relaxační techniky – akreditovaný kurz MPSV

Jak odolávat tlakům dnešní doby? Jak unést vysoké nároky, které jsou na nás kladeny?  Pomůže nám psychohygiena a relaxační techniky.

Stres, pracovní nebo psychická zátěž, nejistota, úzkost a strach z budoucnosti. Dnešní doba na nás klade velmi vysoké nároky. Málokdo si udělá čas jen pro sebe, a když, tak neví, jak správně zrelaxovat a obnovit své psychické síly. Můžeme se tomu naučit. Převážná většina kurzu bude věnována praktickým nácvikům relaxačních technik, dechových technik a metod k uvolňování, eliminaci stresu a sebepoznání.

Kurz je určen široké laické veřejnosti, je vhodný pro pracovníky a studenty v sociální sféře a pomáhajích oborech, a také pro vlastní sebevzdělávání. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV ČR nebo MŠMT.

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, stravování, relaxace ve vířivce, sauně nebo menším bazénu bez omezení. Uvolněte se ve společnosti stejně naladěných lidí, se zajímavých relaxačním programem a ve vířivce s vyhlídkou do zahrady.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Upozorňujeme, že pro účast je důležité DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 242609

IBAN CODE:CZ8001000000270461150247
SWIFT CODE:KOMBCZPP

Termín:  24. – 26. 9. 2021

Cena:      2 900 Kč  


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *