Jak nevyhořet a zvládat psychickou i fyzickou zátěž – akreditovaný kurz MPSV

Přestáváme si uvědomovat VLASTNÍ POTŘEBY a myslíme víc na druhé než na sebe? Starali jste se v covidu o jiné?

Převážně praktický seminář, který je zaměřen na STRES a jeho působení na náš život, syndrom vyhoření, osobní životní hodnoty, stanovování cílů a REGENERACI VLASTNÍCH SIL.

K tomu využijeme relaxační techniky, některé techniky neurolingvistického programování (NLP), techniky pro sebeuvědomění a sebereflexi, techniku ROZHODOVÁNÍ a další. Ukážeme si, JAK ŘÍKAT NE a zbavit se závislosti na touze pomáhat ostatním lidem na svůj úkor. Čeká nás práce ve skupinkách, ve dvojicích, v bezpečném prostředí a klidu. Kurz zakončíme protistresovou relaxací.

Seminář je určen jak pracovníkům sociálních služeb a dalších pomáhajících profesí, ale také široké veřejnosti a každému, kdo chce na sobě pracovat. Účastníci získají na závěr certifikát MPSV. Požádejte svého zaměstnavatele, pokud pracujete v sociálních službách, o proplacení kurzu.

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě v exkluzivním čase, stravování, relaxace ve vířivce, sauně a možnost využití bazénu bez omezení.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Upozorňujeme, že pro účast na kurzu je podstatné DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 2628221

Termín: 2. – 4. 7. 2021

cena: 2 900 Kč


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *