Mindfulness – akreditovaný kurz (uzavřený)

Dovedete se dostatečně soustředit na úkoly a lidi kolem sebe? UMÍTE BÝT TADY A TEĎ?  Uvědomovat si, co se děje v přítomném okamžiku? Stále přemýšlíte nad starostmi a potom kvůli tomu nemůžete usnout?

MINDFULNESS je protistresová metoda, která vám může výrazně pomoci. Je to efektivní cesta jak zvládnout stres, zlepšovat pozornost a zkvalitnit své pracovní i osobní vztahy.

Účastníci kurzu se seznámí s  konkrétními postupy a technikami a naučí se je cíleně aplikovat (formou jednotlivých cvičení) do vlastní praxe. To jim umožní lépe pracovat s vlastními emocemi, předcházet vzniku syndromu vyhoření a celkově usnadnit komunikaci s jinými lidmi. Jedná se zejména o praktický kurz, plný dechových technik a relaxačních cvičení, vše je založeno na maximálním vědomém prožitku přítomnosti. Teorie v rozsahu max. 1,5 hodiny, zbytek je praxe. Je určen pro pracovníky v sociálních službách, pečujících oborů, studenty, ale také pro všechny, kteří chtějí na sobě pracovat.

Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV ČR.

V pátek přijeďte do 18 hodin, končit budeme v neděli cca ve 13 hodin. V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu, stravování, vířivka a sauna bez omezení. Na místě je možné si objednat různé druhy masáží za poplatek.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 121404

IBAN CODE: CZ8001000000270461150247
SWIFT CODE: KOMBCZPP

Termín:  12. – 14. 4. 2019

Cena:      2 500 Kč   (kurz je naplněn)

 


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *