Víkend O SOBĚ, koučovací karty, face yoga, relax yoga a masáže

Podívejte se sami na sebe s pomocí koučovacích karet a vyzkoušejte obličejovou a relaxační jógu.

Jak se vidím JÁ? Jak mě vidíš TY? Dokážeme se domluvit a dokážeme se také prosadit? Jsme ochotni se podřídit nebo spolupracovat? Jsme schopni naslouchat ostatním? Trváme si na svých hodnotách? Koučovací karty HODNOT, EMOCÍ A PŘÍBĚHŮ nás inspirují, oslovují naše podvědomí, pomáhají nám přemýšlet o sobě a mohou nás navést ke ZMĚNĚ.

Jak funguje FACE YOGA, k čemu je dobrá a jak se cvičí? Ukážeme si, jak nově trénováné obličejové svaly postupně získávají převahu nad dlouhodobě stereotypně používanými svaly, které nám utvářejí výraz, vrásky i stav pleti. Novým fungováním obličeje můžeme zlepšit kontury tváře, svůj výraz i pohled očí. Je to snadné, stejně jako RELAX JOGA určená pro každého, nejsme jogíni, chceme se protáhnout, zklidnit a zrelaxovat.

V krásném a přátelském prostředí přispějeme k vašemu sebepoznání a klidu, zabavíme vaši mysl a odpočine si i vaše tělo. Budeme se bavit, vířit, saunovat, dáme si masáž a relaxační cvičení pro uvolnění. Vyjdeme si na procházku do přírody. Dopřejte si svůj víkend JEN PRO SEBE 🙂

V ceně je práce lektorek, ubytování v aktraktiním prostředí ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením, stravování v objektu, vířivka a sauna bez omezení, na místě možnost různých typů masáží za poplatek. V pátek přijeďte do 18 hodin, končíme v neděli cca ve 13 hodin.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 232511

IBAN CODE: CZ8001000000270461150247
SWIFT CODE: KOMBCZPP

Termín:  23. – 25. 11.2018

Cena:      2 200 Kč

  


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *