Budu jiná! Chci se najít. Proměnit!

Profesionální vizážistka Šárka spolu s hair stylistkou a kreativní kadeřnicí Markétou vám tu ŠANCI DAJÍ. Inspirativní prostředí, příjemná dámská atmosféra, empatické nadšené lektorky, relaxační zážitky, kreativní focení, báječný letní termín s možností pobytu venku uprostřed přírody! To všechno vás posune k novému začátku a pohledu na sebe. Správně nalíčit oči, udělat kvalitní make-up, nalepit řasy.  Probrat účesy, které vám lichotí a najít barvy, které vás rozzáří. Můžeme stříhat, měnit odstíny a barvy vlasů, navrhovat změny image. Víkend pro ženy, které chtějí prolomit svůj stereotyp. A každý má potenciál se proměnit!

Bazén, vířivka, sauna, procházka kolem starých hradeb historické Poličky nebo na hrad Svojanov.

V ceně je zajištěna práce vizážistky a kadeřnice, veškerý materiál, ubytování, stravování a relax. Ubytování ve 2lůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba. V pátek přijeďte cca do 18 hodin, končíme v neděli ve 14 hodin.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 232517

termín:   23. – 25. 06. 2017

cena:     4 400 Kč

16 img_7872


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *