Jak nevyhořet a zvládat psychickou i fyzickou zátěž – akreditovaný kurz MPSV

Přestáváme si uvědomovat VLASTNÍ POTŘEBY a myslíme víc na druhé než NA SEBE? Chcete předejít pocitu vyhoření ze své práce? Kurzu se může zúčastnit každý zájemce. Termín: 18. – 20. 10. 2024

Převážně praktický seminář, který je zaměřen na syndrom únavy, vyhoření, osobní životní hodnoty, stanovování cílů a REGENERACI VLASTNÍCH SIL.

K tomu využijeme relaxační techniky, některé techniky neurolingvistického programování (NLP), techniky pro sebeuvědomění a sebereflexi, techniku ROZHODOVÁNÍ a další. Ukážeme si, JAK ŘÍKAT NE a zbavit se ZÁVISLOSTI NA TOUZE POMÁHAT ostatním lidem na svůj úkor. Čeká nás práce ve skupinkách, ve dvojicích, v bezpečném prostředí a klidu. Kurz zakončíme protistresovou relaxací.

Seminář je určen pro VŠECHNY. Jak pracovníkům sociálních služeb a dalších pomáhajících profesí, ale také široké veřejnosti a každému, kdo chce na sobě pracovat. Účastníci získají na závěr certifikát MPSV. A2019/0860-SP/PC/PP/VP – Sebekoučink jako účinný nástroj prevence syndromu vyhoření (Jak nevyhořet). Požádejte svého zaměstnavatele, pokud pracujete v sociálních službách, o PROPLACENÍ KURZU vrámci povinného vzdělávání nebo si ho vyberte jako FIREMNÍ BONUS. Kurzy pro nás úspěšně vede Mgr. et Mgr. Lenka Klumpnerová http://www.lenkaklumpnerova.cz/

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdravé stravování, relaxace ve vířivce, sauně bez omezení. Výhodou je malá skupina, soukromí, nádherné prostředí a stejně naladěná skupina lidí.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 1000 Kč. Upozorňujeme, že pro účast na kurzu je podstatné DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Pokud Vám bude kurz hradit zaměstnavatel, zálohu neposílejte a zašlete prosím fakturační údaje na celou částku, děkujeme. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu. Příjezd je v pátek mezi 16-18h, odjezd v neděli cca ve 13h.

1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 182010, do zprávy své jméno prosím

Termín: 18. – 20. 10. 2024

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

cena: 4 490 Kč (kurz je určen pro cca 12-14 osob)


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *