Základy psychické první pomoci – akreditovaný kurz MPSV (1)

Apatie, panika, fobie nebo agrese. Jak zvládnout akutní psychickou krizi VE SVÉM OKOLÍ?

Pořádáme již 9. běh úspěšného kurzu ZPPP. Vrámci kurzu se účastníci seznámí se základní problematikou psychické první pomoci a pravidly pro poskytování bezpečí. Projdeme zásady komunikace s člověkem v krizi, seznámíme se s podpůrnou sítí organizací a navazující péče. Ale především si ukážeme NÁCVIK MODELOVÝCH SITUACÍ a probereme zásady duševní hygieny.

Téměř každý člověk se v průběhu života dostane do nenadálých životních situací, někteří sdílejí krizi blízkého člověka. Jak můžeme pomoci? Řekneme, a ukážeme si, jak je možné tyto situace zvládat.

Kurz je určen především pro širokou laickou veřejnost, je vhodný pro pedagogy, vychovatele, sociální pracovníky nebo pro studenty psychologie či sociologie. Upozorňujeme, že KURZ NENÍ TERAPIE.

Setkáme se v pátek cca v 18 hodin, seznámíme se navzájem a s programem kurzu.  V sobotu dopoledne vymezíme základní pojmy a probereme úvod do problematiky, odpoledne věnujeme nácviku modelových situací. V neděli dopoledne budeme pokračovat v modelovkách a na závěr nás čeká duševní hygiena a její techniky. Předáme si certifikáty MPSV a kurz ukončíme cca ve 13 hodin.

V ceně je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu, stravování a relax.

Přes těžké téma je kurz pozitivní a probíhá v příjemné atmosféře. K relaxaci je možno využít saunu nebo vířivku bez omezení v ceně víkendu. V objektu možnost masáží za poplatek.

Pro závaznou rezervaci je potřeba poslat přihlášku a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu. Pro zařazení účastníka do kurzu je podstatné datum přijetí zálohy, nejen přihlášky.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu 27-0461150247/0100, var. symbol 182009.

Termín: 18. – 20. 9. 2020

Cena: 2 900 Kč /kurz je naplněn, můžete se přihlásit jako náhradník/


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *