SPONTÁNNÍ TANEC a vědomý pohyb – relaxační víkend

Relaxační víkend. Pojďme rozvířit RADOST v sobě, ROZKVÉST tancem. Tanec je vědomý kontakt s tělem, a nejen fyzickým. Obraz pohybu uvnitř nás. Radost z gesta i prostor pro zastavení. UVOLNĚNÍ I NAČERPÁNÍ ENERGIE.

Víkend pro všechny příznivce pohybu, rozvoje a změn. Pro ty, co hledají cesty k napojení na své přirozené zdroje. Budeme postupně dávat do pohybu různé části těla a vědomě je propojovat. Prozkoumáme svůj vnitřní prostor. Budeme zvát pohyb do míst bez toku energie. Na co nestačí slova, vyjádříme svým tělem. Budeme tančit ke zklidnění mysli, hlubokému uvolnění a uvědomění.

Tanec povede Raduca Vojáčková, přední česká učitelka školy svobodného vědomého tance a první akreditovaná lektorka 5 RYTMŮ a OPEN FLOOR v ČR. Tančit může každý bez ohledu na věk, pohlaví, vrozené tělesné dispozice a indispozice těla, a hlavně bez ohledu na dosavadní zkušenost s tancem.

V krásném a přátelském prostředí přispějeme k vašemu sebepoznání a klidu. Budeme se bavit pohybem, můžeme se vířit nebo saunovat. Vyjdeme si na procházku do přírody.

V ceně víkendu s pohybem je práce lektorky, ubytování v aktraktivním prostředí ve 2-4lůžkových pokojích se sociálním zařízením, stravování v objektu, vířivka a sauna bez omezení. Na místě je možnost různých typů masáží za poplatek. V pátek přijeďte do 18 hodin, končíme v neděli cca ve 13 hodin.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 081011

IBAN CODE: CZ8001000000270461150247
SWIFT CODE: KOMBCZPP

Termín:  8. – 10. 11.2019

Cena:      2 900 Kč  (víkend je naplněn, je možné se přihlásit jako náhradník)

 


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *