Psychohygiena a relaxační techniky I – akreditovaný kurz MPSV a MŠMT

Seznámíme se s technikami, jak si psychicky odpočinout a zrestartovat své síly. Kurzy nejsou navazujícící, představíme si různé možnosti jak účinně relaxovat. Přihlásit se může každý. Termín: 04. – 06. 10. 2024

Psychická zátěž, stres, nejistota, úzkost nebo strach z budoucnosti jsou typickými symptomy dnešní doby. Umíme si s nimi poradit a umíme jim čelit? Udělejme si čas jen pro sebe, a naučme se, jak správně zrelaxovat a obnovit své psychické síly. PŘEVÁŽNĚ PRAKTICKÝ KURZ bude věnován nácvikům relaxačních technik, dechových technik a metod k uvolňování, eliminaci stresu a sebepoznání. Je možné se přihlásit nezávisle na tom, jestli jste již předcházející kurzy absolvovali. Kurzy na sebe nenavazují, představují pouze jiné techniky relaxace.

Tentokrát se setkáme se 3 dechovými technikami, Jacobsonovou svalovou relaxací, Rybí relaxací, Zakotvením smyslů, Vizualizací a dalšími technikami.

Kurz je určen pro VŠECHNY. Pracovníky a studenty v sociální sféře a pomáhajích oborech, ve školství a pro vlastní sebevzdělávání. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV ČR nebo MŠMT. A2018/0784-SP/PC/VP – Vybrané relaxační techniky jako prevence syndromu vyhoření. Požádejte svého zaměstnavatele O PROPLACENÍ KURZU nebo si ho vyberte jako FIREMNÍ BONUS. Kurzy pro nás vede Mgr. et Mgr. Lenka Klumpnerová http://www.lenkaklumpnerova.cz/

Využijte program „Šablony“ z operačního programu Jan Amos Komenský, pokud máte zájem o akreditaci MŠMT.

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdravé stravování, relaxace ve vířivce, sauně nebo menším bazénu bez omezení. Uvolněte se ve společnosti stejně naladěných lidí, se zajímavých relaxačním programem a ve vířivce s vyhlídkou do zahrady.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 1000 Kč. Upozorňujeme, že pro účast je důležité DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu nebo online převodem na místě. Pokud Vám kurz uhradí zaměstnavatel, neposílejte zálohu, ale fakturační údaje organizace na celou částku.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 040610 do zprávy napište své jméno

Termín: 04. – 06. 10. 2024

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

Cena: 4 490 Kč (kurz je naplněn, můžete se přihlásit na Relax 2, kurzy nejsou navazující)


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *