Psychohygiena a relaxační techniky II – akreditovaný kurz MPSV a MŠMT

Seznámíme se s novými technikami, jak si psychicky odpočinout a zrestartovat své síly. Kurzy nejsou navazujícící, představíme si různé možnosti jak účinně relaxovat. UZAVŘENÝ KURZ PRO AURA CANIS.

Psychická zátěž, stres, nejistota, úzkost nebo strach z budoucnosti jsou typickými symptomy dnešní doby. Umíme si s nimi poradit a umíme jim čelit? Udělejme si čas jen pro sebe, a naučme se, jak správně zrelaxovat a obnovit své psychické síly. PŘEVÁŽNĚ PRAKTICKÝ KURZ bude věnován nácvikům relaxačních technik, dechových technik a metod k uvolňování, eliminaci stresu a sebepoznání. Je možné se přihlásit nezávisle na tom, jestli jste již předcházející kurz absolvovali. Kurzy na sebe nenavazují, představují pouze jiné techniky relaxace.

V tomto kurzu budeme procházet 2 dechové techniky, techniku Mini spánku, Protřepávání těla, Uvolňující techniku, Vizualizaci a další relaxační techniky.

Kurz je určen pro VŠECHNY. Pracovníky a studenty v sociální sféře a pomáhajích oborech, ve školství a pro vlastní sebevzdělávání. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV ČR nebo MŠMT. A2020/1051-SP/PC/PP/VP Problematika stresu a vhodné nástroje pro jeho odbourávání. Požádejte svého zaměstnavatele O PROPLACENÍ KURZU nebo si ho vyberte jako FIREMNÍ BONUS. Kurzy pro nás vede Mgr. et Mgr. Lenka Klumpnerová http://www.lenkaklumpnerova.cz/

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2- lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, zdavé stravování, relaxace ve vířivce, sauně nebo menším bazénu bez omezení. Uvolněte se ve společnosti stejně naladěných lidí, se zajímavých relaxačním programem a ve vířivce s vyhlídkou do zahrady. Výhodou je malá skupina, soukromí a nádherné prostředí.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 1 000 Kč. Upozorňujeme, že pro účast je důležité DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 030510 do zprávy napište své jméno prosím.

Termín: 22. – 24. 11. 2024

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

Cena: 4 490 Kč (kurzy pořádáme pro cca 12 účastníků)