Psychohygiena a relaxační techniky – akreditovaný kurz (uzavřený)

Jak odolávat tlakům dnešní doby? Jak unést vysoké nároky, které jsou na nás kladeny?  Pomůže nám psychohygiena a relaxační techniky.

Stres, vyhoření, pracovní nebo psychická zátěž. Dnešní doba na nás klade velmi vysoké nároky. Málokdo si na sebe udělá pravidelný čas, kdy se zastaví a oddechne. Ale můžeme se tomu naučit. Mimo teoretické průpravy bude převážná většina kurzu věnována praktickým nácvikům relaxačních technik, dechových technik a metod k uvolňování a eliminaci stresu. Absolventi kurzu pak budou schopni tyto techniky používat v běžném denním životě nebo pro své vlastní aktivity.

Kurz je určen široké laické veřejnosti, je vhodný pro pedagogy, vychovatele, pro studenty a pracovníky pomáhajících oborů. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MŠMT ČR.

V pátek přijeďte do 18 hodin, končit budeme v neděli cca ve 13 hodin. V ceně je zajištěna práce lektora, ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu, stravování, vířivka a sauna bez omezení. Na místě je možné si objednat různé druhy masáží za poplatek.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 222403

IBAN CODE: CZ8001000000270461150247
SWIFT CODE: KOMBCZPP

Termín:  22. – 24. 03. 2019

Cena:      2 500 Kč  (kurz je naplněn)


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *