JAK se známe a KAM jdeme – workshop s kartami

Využití koučovacích karet pro osobní rozvoj a řešení mezilidských vztahů.

Koučovací karty HODNOT, EMOCÍ A PŘÍBĚHŮ nám umožní najít ztracený směr a navést nás ke ZMĚNĚ. CO chceme a Co Opravdu děláme? Trváme si na svých hodnotách a máme o nich jasno?

Naučíme se interaktivní formou s kartami pracovat. Mohou nám pomoci v rodině, směrem k dítěti, k seniorům, mezi jednotlivými skupinami. Karty nám poslouží jako prostředník komunikace a přispějí k řešení konfliktů a nedorozumění. Pomohou najít a otevřít nová témata.

Co se naučíme využijeme pro vlastní život, pro komunikaci s rodinou, s klienty, dětmi, nemocnými nebo seniory. Budeme relaxovat ve vířivce nebo sauně, dopřejeme si masáž zad a šíje a relaxační cvičení pro uvolnění těla. Workshop je vhodný pro laickou veřejnost, pro pracovníky v pedagogických nebo volnočasových oborech a pro pracovníky v sociálních a pomáhajích profesích.

V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování v aktraktiním prostředí ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením, stravování v objektu, relaxace a masáž. V pátek přijeďte do v 18 hodin, končíme v neděli do 14 hodin.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 202204

Termín:  20. – 22. 04. 2018

Cena:      2 400 Kč


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *