Jak se známe a KAM jdeme? Co chceme a co Opravdu děláme?

Dozvíme se něco o sobě a jak nás vidí druzí – psychorelaxační víkend. Využijeme sady koučovacích karet, které nám umožní najít ztracený směr a navést nás ke ZMĚNĚ. Nejde o věštění ani vykládání.

Koučovací karty hodnot, emocí a příběhů nám usnadní zábavně prozkoumat svou životní cestu. NEBLOUDÍME? Nesešli jsme už dávno? Karty nám pomohou ujasnit si svou situaci, poslouží jako prostředník komunikace.  Trváme si na svých hodnotách a máme o nich jasno?

Víkend je zábavný, je určen laické veřejnosti, co se naučíme využijeme pro vlastní život, pro komunikaci s rodinou, může být využit také pro práci s klienty, dětmi, nemocnými nebo starými lidmi. Předvedeme si QI GONG – cvičení pro tělo, dech i mysl, dostane se i na LÁVOVÉ KAMENY a můžeme také zrelaxovat ve vířivce nebo sauně.

V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování, stravování v objektu a relax. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy, svačiny a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba. V pátek přijeďte do v 18 hodin, končíme v neděli ve 14 hodin.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 262805

Termín:  26. – 28. 05. 2017

Cena:      2 400 Kč


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *