Víkend s vizážistkou – líčení, hair styling a relaxace

Vizážistka Šárka vás opět zajímavým způsobem provede světem líčení, nových trendů v práci s vlasy a poradí s celkovou image vaší osobnosti.

Předvede, jak se správně nalíčit a ukáže nám různé typy make-upů. Probereme chyby, které děláme, podíváme se na odstíny makeupů, které ne vždy správně volíme, naučíme se techniky a postupy, které našemu líčení rozhodně pomohou. Zkusíme také nějakou extravaganci, ukážeme si večerní líčení, budeme lepit řasy, uděláme barevné typologie. Šárka má také bohaté zkušenosti v péči o vlasy a poradí, jak s nimi pracovat, co se s nimi dá všechno vykouzlit, a jak se o ně starat. Doporučí vám styl a účes, který je pro vás nejvhodnější, vybere barvy, které vás rozzáří.

Zahájení víkendu proběhne v pátek v 16.00 hodin. Zažijete příjemnou atmosféru v klidném prostředí, kde se můžete věnovat jen sama sobě a zároveň si odpočinout ve vířivce nebo sauně. Navštívíme také nedaleký hrad Svojanov. Víkend je ideální pro ženy, které chtějí změnit své zajeté stereotypy v líčení a vizáži, a chtějí se na sebe podívat trochu jinak.

V ceně je zajištěna práce lektorky, ubytování, stravování a relax. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a do tří dnů uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 283010

Termín: 28. – 30.10.2016

Cena:   2 900 Kč

img_8505 img_7843 img_8481

 

Vizážistka a hair stylistka Šárka poskytuje kompletní vizážistické služby a přednáší v oblasti celkové image osobnosti. Pracuje převážně v Ostravě, kde také žije. Její služby využívají renomovaní fotografové k tvorbě reklam a reklamních bilboardů, podílí se např. na reklamní kampani Colours of Ostrava. V televizi spolupracuje na přípravách reklam, videoklipů a příležitostně pracuje s režisérem Jiřím Adamcem. Šárka je velmi příjemná a empatická lektorka, která dovede kolem sebe vytvořit přátelskou atmosféru.


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *