Sebeobrana pro ženy a dívky

Cítíte se večer cestou domů nejistě? Máte nepříjemný pocit, že někdo jde za vámi? Cílem našeho kurzu je, abyste se cítila bezpečněji a dokázala se včas správně rozhodnout.

Sebeobrana pro ženy a dívky je víkendový kurz, ve kterém si osvojíme základní dovednosti proti běžným útokům na ženy. Důležité je správně vyhodnotit riziko situace a rozhodnout se, jak se v dané situaci zachovat. Kurz je zaměřen na nejběžnější útoky na ženu, jako jsou držení za oděv, držení za vlasy, útoky zezadu a základy sebeobrany na zemi. Ukážeme si, jak využít obranných prostředků, které běžně nosíme u sebe, ale také práci s pepřovým sprejem, budeme pracovat s postojem a hlasem, čeká nás nácvik přepadení.
Přes toto závažné téma je náš kurz ovšem příjemný, zábavný a bezpečný. Kurz je určen pro ženy a dívky od 14 let, které nemají se sebeobranou žádné nebo jen minimální zkušenosti. Není důležitý věk ani fyzická kondice. Čeká na vás také vířivka a sauna pro regeneraci. Nácvik probíhá na hřišti, které je součástí objektu.

Zahájení kurzu proběhne v pátek od 17.00 hodin, v ceně je zajištěna práce lektora, ubytování a stravování v objektu. Ubytování převážně ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba. Malá svačina v ceně.

O našem kurzu napsali zde

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a do tří dnů uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu.

KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol: 1012611

Termín:  10. – 12. 6. 2016

Cena:     2 200 Kč

   zeny-boj stella3sebeobrana sebe1


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *