Víkend s vizážistkou a proměnou

Vizážistka Šárka vám opět zajímavě předvede jak na to, abyste byla tou, kterou opravdu jste, krásnější a jistější.

Jak správně použít prostředky k líčení a které vlastně potřebujeme. Upozorní nás na nejčastější chyby, ukáže, jak jednoduše a správně nalíčit oči, udělat si kvalitní make-up, nalepit řasy.  Projdeme účesy, které nám lichotí a najdeme barvy, které nás rozzáří. A tentokrát budeme na místě zájemkyně také stříhat, měnit odstíny a barvy vlasů, navrhovat změny image. V příjemném prostředí s touto profesionální vizážistkou Šárkou a také kadeřnicí Markétou prožijete víkend, který vás posune k tomu, abyste se našla a byla se sebou spokojená. Je vhodný pro všechny ženy, které chtějí změnu, nezáleží na věku ani na zkušenostech s líčením. A věřte, každý má potenciál se proměnit.

Zrelaxujte ve vířivce nebo sauně a projděte se s námi kolem starých hradeb historické Poličky. Udělejte si prostě svůj krásný víkend!

V ceně je zajištěna práce lektorky a kadeřnice, ubytování, stravování a relax. Ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Stravování zahrnuje snídaně, obědy a večeře. Obědy a večeře jsou jednotné, ale je možná varianta, pokud je třeba. Malá svačina v ceně.

Pro závaznou rezervaci je potřeba se přihlásit a do tří dnů uhradit zálohu ve výši 500 Kč. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu. KB Brno – město, název účtu: 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 20225

termín:   20. – 22. 5. 2016

cena:     3 990 Kč (zaváděcí cena)

MÁTE-LI OBTÍŽE DOSTAT SE K NÁM, ZAJISTÍME PRO VÁS PŘEPRAVU Z BRNA NEBO POLIČKY.

main70 main5451 main250

Vizážistka a hair stylistka Šárka Pitľová poskytuje kompletní vizážistické služby a přednáší v oblasti celkové image osobnosti. Pracuje převážně v Ostravě, kde také žije. Její služby využívají renomovaní fotografové k tvorbě reklam a reklamních bilboardů, podílí se např. na reklamní kampani Colours of Ostrava. V televizi spolupracuje na přípravách reklam, videoklipů a příležitostně pracuje s režisérem Jiřím Adamcem. Šárka je velmi příjemná a empatická lektorka, která dovede kolem sebe vytvořit přátelskou atmosféru.


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *