Mindfulness – akreditovaný kurz MPSV

Uvědomujeme si, co se děje v přítomném okamžiku? Zatěžujeme se minulostí a bojíme se budoucnosti? Umíme být VŠÍMAVÍ? Přihlásit se může každý zájemce.

MINDFULNESS je protistresová metoda, která vám může výrazně pomoci. Je to efektivní cesta zlepšovat pozornost a zkvalitnit své pracovní i osobní vztahy. Účastníci kurzu se seznámí s konkrétními postupy a technikami a naučí se je cíleně aplikovat (formou jednotlivých cvičení) do vlastní praxe. To jim umožní lépe pracovat s vlastními emocemi, předcházet vzniku syndromu vyhoření a celkově usnadnit komunikaci s jinými lidmi. Jedná se zejména O PRAKTICKÝ KURZ, plný dechových technik a relaxačních cvičení, vše je založeno na maximálním vědomém prožitku přítomnosti.

Kurz je určen pro VŠECHNY. Pracovníky v sociálních službách, pečujících oborů, studenty, ale také pro všechny, kteří chtějí na sobě pracovat. Po skončení kurzu dostanou účastníci certifikát s akreditací MPSV. Požádejte svého zaměstnavatele, pokud pracujete v sociálních službách, o PROPLACENÍ KURZU nebo si jej vyberte jako FIREMNÍ BONUS. Kurzy pro nás vede Mgr. et Mgr. Lenka Klumpnerová http://www.lenkaklumpnerova.cz/

V ceně kurzu je zajištěna práce lektora, ubytování ve 2- lůžkových pokojích se sociálním zařízením v atraktivním objektu v přírodě, stravování, relax ve vířivce, sauně a menším bazénu bez omezení. Výhodou je malá skupina, soukromí, nádherné prostředí a stejně naladěná skupina lidí.

Pro závaznou rezervaci je potřeba poslat přihlášku a uhradit zálohu ve výši 800 Kč. Do zprávy pro příjemce napište své jméno. Doplatek kurzu se hradí při příjezdu hotově nebo na účet před zahájením kurzu. Pro zařazení účastníka do kurzu je podstatné DATUM PŘIJETÍ ZÁLOHY, nejen přihlášky.

KB Brno – město, 1. Art Consulting Brno CZ, č. účtu: 27-0461150247/0100, var. symbol 3009210do zprávy napište prosím své jméno.

Termín: 30. 09. – 02. 10. 2022

Kde: Jedlová č. 144, okr. Svitavy (u Poličky)

Cena: 3 300 Kč (kurzy pořádáme pouze pro 12 účastníků)


    Chci se přihlásit / věnovat jako dárek

    Jméno: *

    Email: *

    Telefon: *

    Adresa: *

    Termín kurzu: *

    Zpráva: *